16. januar 2020

Rapport fra Europæisk venskabsmøde i Bhutan – Møde d. 16. januar 2020


Fra d. 20-29 november 2019 blev der i Thimphu afholdt et fællesmøde for Bhutan’s 16 europæiske venskabsforeninger. Fra Danmark deltog fire bestyrelsesmedlemmer fra Venskabsforeningen Danmark-Bhutan.


På mødet, som varede ti dage, blev der behandlet en række emner relateret til den seneste udvikling i Bhutan og samarbejdet med Europa. Der var fra arrangørernes side lagt et omfattende program, men der var også tid til, at de enkelte venskabsforeninger kunne arrangere egne møder.


Vi i den danske delegation havde bl.a. møde med vores samarbejdspartner Bhutan Centre for Media and Democracy og vores søsterorganisation Bhutan-Denmark Friendship Association.


Ved mødet d. 16. januar vil der blive rapporteret fra den aktuelle udvikling i Bhutan med særlig vægt på udfordringen ved den voksende turisme og civilsamfundets udvikling. Der vil være mulighed for spørgsmål og diskussion undervejs.


Mødet afholdes i Kvarterhuset Jemtelandsgade 3, 2300 Kbhn. S, Verdensrummet 1.sal. Det er åbent for alle, men af hensyn til kaffebestilling bedes man tilmelde sig på foreningens mail  senest den 10/1/2020.

Statsminister Tandi Dorji med den danske delegation