19. marts 2024

Generalforsamling og årsmøde afholdt i foreningen.


Venskabsforeningen har afholdt genralforsamling for 2024, med et rigtig godt fremmøde. 


Efter generalforsamlingen afholdt foreningen et medlemsmøde med en præsentation af den bhutanesiske forsker Dendup Chophel, som i øjeblikket er ansat som post.doc Research Fellow på Københavns Universitet. Titlen var "

Community building and religiosity: The influence of Buddhism in an overseas Bhutanese community in Australia"


Bestyrelsesmedlem Barbara Adler fremlagde projektet: Danish-Bhutan Photo Archive Project. Projektet blev startet i 2023 og viser foto taget i 1980’erne i landsbyen Esakha i Bhutan. Gamle foto fra 1984 er nu blevet identificeret og fulgt op med foto af landsbyens skole i 2023. Projektet indeholder pt. 750 foto i et formaliseret arkiv som er digitaliseret og katalogiseret.


Klik på knappen til højre for at læse referatet fra generalforsamlingne, samt uddybende om de to oplæg på årsmødet.


Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig, og Ellen Bangsbo blev valgt til formand.